Kanvas İş Modeli Oluşturma Eğitimi

1 Ekim 2018 Pazartesi günü 7Tepe Yeni Fikir 2018 Dönemi iş geliştirme eğitimleri kapsamında TTGV ekibinden Melih Efeoğlu ve Sibel Soyak Eşder'in konuşmacı olduğu "Kanvas İş Modeli Oluşturma" eğitimi Gelecek Merkezi-YUTTO Etkinlik Çadırı'nda gerçekleştirildi.

Fikir ve İhtiyaç Doğrulama Eğitimi

17 Eylül 2018 Pazartesi günü 10:00 - 12:00 saatleri arasında Gelecek Merkezi'nde Fikir ve İhtiyaç Doğrulama Eğitimi gerçekleştirilecektir. Workinlot kurucuları Atilla Erel ve Baran Korkut'un konuşmacı olduğu eğitime girişimci gruplardan en az bir ekip üyesinin katılımı beklenmektedir.

250K Sağlık Teknolojilerinde İş Fikri Yarışması

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV), sağlık alanına odaklanan tematik yatırım programı “HİT” kapsamında pazara çıkma aşamasındaki sağlık girişimlerinin değerlendirilmesini hedefleyen erken aşama girişimlerin iş modeliyle doğru ürün eşleşmesini sağlayarak müşteri geri bildirimlerine dayalı iş fikirlerini ve sektörel işbirliklerini geliştirmek amacıyla “TTGV 250K” sağlık teknolojilerinde iş fikri yarışmasını düzenlemektedir. “Fikirden Pazara Sağlık” temasıyla yola çıkan TTGV 250K iş fikri yarışmasında jüri tarafından belirlenecek iş fikirlerine toplamda 250.000 TL’lik ödül verilecektir. Yarışmaya katılmak isteyenler için son gün 17 Eylül 2018. Etkinlik hakkında daha detaylı bilgiye http://250k.ttgv.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

BETAPITCH 2018 başvuruları başladı!

Beta Pitch Global startup yarışmasının İstanbul ayağında sahneye çıkacak 10 startuptan biri olmak için başvurular 16 Eylül’e kadar devam ediyor. 25 Eylül 2018 saat 18.00'de, Workinton Levent'te belirlenecek olan kazanan startup, 15 Kasım'da Berlin'de düzenlenecek Beta Pitch Global'e gitmeye hak kazanacak. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: https://www.f6s.com/betapitch

Türkiye'de Girişimcilik Ekosistemi

7Tepe Yeni Fikir 2018 dönemi girişimcileri ile Türkiye'de girişimcilik ekosisteminin konuşulacağı etkinlik, 5 Eylül 2018 Çarşamba günü 10:00-12:00 saatleri arasında Gelecek Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Etkinlik içeriği: Bir girişim kuluçka merkezi ve hızlandırma programından kendisine nasıl katkı sağlayabilir? Bir girişim ilk aşamada ekosistem oyuncularından nasıl faydalanabilir? Melek yatırımcı ve risk sermayedarlarının beklentileri nelerdir? Girişimi kurmaktaki amacımız nedir?

7Tepe Yeni Fikir 2018 Başvuru Dönemi 3 Ağustos'a kadar Devam Ediyor!

7Tepe Yeni Fikir 2018 başvuruları devam ediyor. Ön değerlendirme sonucu desteklenmeye hak kazanan ekipler iş geliştirme eğitimleri, mentorluk desteği, seminer ve atölye çalışmaları imkanlarından faydalanacaktır. Çağrı Dönemi sonunda gerçekleşecek yarışmada; finalist girişimciler jüri karşısında sunumlarını yapacaklar ve jüri değerlendirmesi sonucu dereceye giren ekiplere Girişim Atölyesi'nde çalışma alanı ve birinciye 10.000 TL, ikinciye 7.500 TL ve üçüncüye 5.000 TL ödül verilecektir. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan 7Tepe Yeni Fikir 2018 Yarışması, Ülkemizin küresel rekabet gücünü artıracak teknoloji tabanlı yenilikçi fikirlerin ticarileşerek ekonomik değere dönüşmesini hedeflemektedir.

YUTTO – TTGV İşbirliği ile Dijital Sağlıkta IDEATHON!

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) işbirliği ile 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi’nde Dijital Sağlık Çözümleri alanında IDEATHON gerçekleştirilecek. IDEATHON, katılımcıların takım oluşturarak problemlere yenilikçi çözümler geliştirdiği, mentor ve danışmanların iyileştirme destekleri ile jüriye sunum yapacakları gün boyu süren bir fikir maratonudur. Dijital Sağlık IDEATHON’u ile, sağlık teknolojilerinde yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi ve ekosistemde yeni sağlık girişimlerinin filizlenmesine kaynak oluşturmak amaçlanmaktadır. Sağlık sektörü katılımcıları yaşadıkları ya da gözlemledikleri problemleri ortaya koyarken, girişimciler de fikri geliştirip, simüle etmeye çalışacaklar. Katılım ücretsiz olup, etkinlik sonunda jüri değerlendirmesi ile kazanan ilk üç takıma 750 TL, 500 TL ve 250 TL olmak üzere hediye çeki verilecektir. Ayrıntılı bilgi edinmek ve kayıt olmak için http://www.ideathon.ttgv.org.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Startup Lighthouse Endüstriyel IoT DEEP DIVE WEEK

Berlin'de büyümeyi hedefleyen Endüstriyel IoT (Internet of Things) sektöründeki startup firmaları için düzenlenen Deep Dive Haftası Etkinliği, 10-13 Eylül'de, "etventure Startup Hub" Berlin'de gerçekleştirilecek. Etkinliğin içeriğinde; startup firmaların kendini yatırımcılara tanıttığı, büyük firmaların da startup'lara işbirliği seçenekleri sunduğu çift taraflı sunumlar, eşleşme ve birebir görüşmeler, sanayi odaklı çalıştaylar, yerel IoT ekosistemi üzerine tanıtımlar ve erişim sağlama gibi faaliyetler gerçekleştirilmesi planlanmakta. Etkinlik, global ölçekte -özellikle Avrupa'da- girişimcilik ekosistemi içinde startup firmaları yatırımcılarla, mentörlerle buluşturmak üzerine faaliyetler yürüten Startup Lighthouse girişimi tarafından düzenleniyor. Son başvuru tarihi 31 Temmuz! Ayrıntılı Bilgi İçin: http://startuplighthouse.eu/deep-dive-weeks/ddwberlin/

7TEPE YENİ FİKİR 2018 Çağrısı Açıldı!

Yeditepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (YUTTO) tarafından gerçekleştirilen 7Tepe Yeni Fikir 2018 dönemi başvuruları alınmaya başlandı. Ön değerlendirme sonucu desteklenmeye hak kazanan ekipler iş geliştirme eğitimleri, mentorluk, seminer ve atölye çalışmaları imkanlarından faydalanacaktır. Çağrı Dönemi sonunda gerçekleştirilecek yarışmada; finalist girişimciler jüri karşısında sunumlarını yapacaklar ve jüri değerlendirmesi sonucu dereceye giren ekiplere Girişimcilik Atölyesi’nde çalışma alanı ve birinciye 10.000 TL, ikinciye 7.500 TL, üçüncüye 5.000 TL ödül verilecektir. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan 7Tepe Yeni Fikir 2018 Yarışması, Ülkemizin küresel rekabet gücünü artıracak teknoloji tabanlı yenilikçi fikirlerin ticarileşerek ekonomik değere dönüşmesini hedeflemektedir. Son başvuru tarihi: 20 Temmuz 2018

Sayfalar