Yeditepe Yeni Fikir Erken Aşama Girişim Hızlandırma Programı’na Katılın: Geleceği Şekillendirin!

Yeditepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (YUTTO) olarak, teknoloji ve inovasyonun sınırlarını zorlayan girişimcileri arıyoruz.
Yeditepe Yeni Fikir Programı, yalnızca bir hızlandırma programı değil, aynı zamanda hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz bir ekosistemdir.

Ne Sunuyoruz?
İş geliştirme eğitimleri
Mentorluk desteği
Yatırım ağlarına erişim

Kimler Başvurabilir?
Başta öğrenciler olmak üzere Yeditepe Üniversitesi mensubu herkes bireysel olarak veya takım halinde katılım sağlayabilir.

Nasıl Başvurulur?
Programa Başvuru formunu doldurarak katılım sağlayabilirsiniz. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.